dijous, 4 de febrer del 2010

COMENÇA LA TEMPORADA, TRAIL BLANCH ( Ax-Les-Thermes )




Divendres quan vaig a recollir el dorsal amb diuen que degut al risc d’allaus el recorregut de 50 Km a estat modificat i passa a ser de 35 Km amb 2300 m+ amb sortida i arribada en el mateix poble Ax-les-Thermes. El primer que l’hi dic a la meva dona, quina putada !!!!, però no si pot fer res, el primer de tot, es la seguretat.

Diumenge a les 7h30 es dona tret de sortida. Comencem per una pista asfaltada que de seguida s’enfila fins a trobar un sender que ens endinsarà per dintre el bosc. El ritme es bastant alt, com es nota que no s’han de corre els 50 Km d’abans. Comencem a trepitjar força neu un poc abans d’arribar a l’estació d’ Ax-Bonascre. Aquí pugem per els senders marcats per rutes amb raquetes, fins a la part alta de l’estació.

Comença la baixa, uff!!! Quins tobogans, l’o millor de la cursa. Desprès dels tobogans seguim baixant fins arribar a una pista coberta de neu que ens porta un altre cop a l’estació d’Ax-Bonascre. Aquí amb sorprèn, però si!!!, la organització ens fa tornar a passar pel mateix lloc que em pujat abans però, amb un gran inconvenient, ens i trobem a tots els corredors de la cursa de 23 Km, els senders son bastant estrets i costa avançar la gent que va mes lenta que tu.

Una vegada tronem a ser en ela pista coberta de neu que et porta fins l’estació d’esquí, un poc abans d’arribar-hi et desvien per un sender que tot baixant fent sigues sagues, ens retorna a el poble.

En resum, no ha set una carrera com m’esperava, amb quedo amb el cap de setmana passat en companyia de la família, l’Eva i en Joel.

Salut i forces Km,

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada