dimecres, 6 d’octubre del 2010

II ULTRA TRAIL GUARA SOMONTANO


Aquest cap de setmana passat vaig participar en la 2 edició de l’Ultra Trail Guara Somontano.
 Trail molt bonic i dur que inicialitzava i finalitzava el seu recorregut en la població medieval d’Alquezar i que el seu itinerari transcorre per el parc Natural de la Sierra y Cañones de Guara. Durant el recorregut dels 92 Km i 3302m+ passes per uns paratges i racons d’escàndol.

Un Ultra Trai, que crec que vaig subestimar sincerament, pensant de que seria de molt bon corre i amb pujades normals i la veritat es que va ser tot el contrari.



Els primers 15 Km amb vaig trobar molt be, no amb va molestar gens la lesió que estic arrossegant des de del 9 d’Agost i la qual a fet que estigui mes d’un mes sen se poder corre.

A partir del Km 15, la cosa va canviar. La Ultra de Somontano es una cursa d’autosuficiència alimentaria i això, crec que es el que amb va començar a passar factura, tot i que menjava i freqüentment, al nomes alimentar-me de barretes i gels i que el motor amb consumia mes del que rebia i a mes si tenim en compta la calor que va fer ( 18 litres d’aigua en total amb vaig veure ) de seguida vaig notar que les forces amb van anar minvant, no vaig para mai però ja caminat i corrents fins el Km 65 i sempre vaig tenir aquella sensació de mareig. El terreny era molt variat, podies passar d’una pista en molt bon estat a un senders plens de pedres, amb pujades llargues i mantingudes i sense ni una ombra !!!! a partir del Km 66, la cosa va canviar, el cos no se si es que es va adaptar a la mancança d’aliment però noi la sensació de mareig va desapareixa i les ganes de corre van ressuscitar i així fins el final.



Be, per mi aquesta Ultra ja ha set l’últim repte d’aquest any 2010, un any de moltes curses i una lesió important, però en conjunt molt positiu, per que tot i que no hagi fet els temps que volia he disfrutat molt en tot el que fet i per mi, sempre es el mes important, DISFRUTAR AMB EL QUE FAIG, CORRE PEL MON.

Ara ja toca pensa en els reptes pel 2011.

1 comentari:

  1. Et felicito Pep pel blog i els exits assolits i els que vindran properament.

    Apa salut

    ResponElimina