dilluns, 8 de febrer del 2010

Eletewater Solució Electrolitica Elete


Eletewater


Una solució molt simple per una hidratació optima.

La majoria de la gent esta familiaritzada amb begudes isotòniques en forma de pols. Per una carrera d’etapes en autosuficiència alimentaria sigui el desert, muntanya... la quantitat del producte isotònic a porta sobre pot ser bastant considerable i on també el pes d’aquest es molt important.

ELETE es una excel•lent opció per a persones que busquen una bona hidratació en les diferents probes ja siguin carreres per etapes, probes de Utrafons, ciclisme... i a la vegada que sigui fàcil de prepara la beguda en carrera i fàcil de transportar.

Per les persones a qui no els agraden begudes amb un gust artificial o massa dolç o per que pateixen sensació d’inflament o agulletes, també es una molt bona opció.
ELETE es una concentració d’electròlits que consisteix en Sodi, Magnesi i Potassi amb una dosi de 2,15 ml ( mitja collera o un tap ple de l’ampolla del recipient de 24,6 ml ) en tenim prou per prepara un litre d’aigua i amb tota l’ampolla un total de 10 litres. També es pot afegir en la preparació dels menjars quan sesta corrent carreres per etapes i menjant aliments deshidratats o afegir-ho amb gels, begudes aromàtiques, begudes esportives, begudes amb proteïnes...

 Una porció doble pot ajudar-nos a preveure els agulletes. Es pot afegir en un suc de fruites, o altres begudes que no continguin alcohol o prendre’l simplement amb aigua i una mica de llimona.
 Per exemple: Per la Marató des Sables amb dues o tres botelles de 24,6 ml en tindríem suficient per crear mes de 30 litres d’aigua.
L’aigua que es barreja amb Elite, no deixa residus en els bidons, camel-backs... utilitzats.


La mateixa aigua es pot utilitzar per refrescar-se la cara i el cap sense que ens quedin residus o taques.
La botelleta d’Elete es de butxaca i la pots reomplir quantes vegades vulguis amb els altres recipients de 240 ml o 480 ml.
Per mes informació: http://www.eletewater.co.uk/ o si teniu problemes amb l'angles!!! os podeu posar en contacta amb mi mateix pepcabanas@yahoo.es


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada