divendres, 6 de gener del 2017

Material Spine Race 2017





En les curses d'autosuficiència, la tasca de fer bé la motxilla, és tot un art. Primer de tot és important que ens i trobem comodes amb la motxilla, portant el just i l'imprescindible, sempre estudiant bé la cursa i pensant en tots els imprevistos que ens poden sorgir durant la cursa, amb l'objectiu de portar el mínim pes possible a l'esquena.

 Si a més, es tracta de preparar una motxilla per una cursa d'autosuficiència de 420Km, en ple hivern i amb material obligatori com sac de dormir -3Cº, funda bivac, fogonet, 3000 Kcal, 2 litres aigua, gramponsfarmaciola... la motxilla es pot convertir en un lastra molt important. Per tant, s'ha d'escollir bé el material que portarem, realment és un mal de cap, però és important dedicar el temps suficient, provar abans el material i simular les situacions o condicions que podem tenir en la cursa, ja que el pes serà un factor important a tenir en compte durant la cursa.

 Aquest any per afrontar la Spine Race 2017, compto amb la col·laboració per part de la gent d'Esportivaaksa, amb marques com Montane i Julbo, marques que són sinònim de garantia, marques que garenteixen les seves prestacions en les condicions meteorològiques més adverses, destacant factors com impermeabilitat, resistència al vent i a un pes minimalista, sempre apostant per una gran qualitat en els materials per confeccionar els seus productes, gràcies a ells puc dir que portaré una motxilla per sota dels 8Kg en la Spine Race 2017.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada