dilluns, 6 de juny del 2011

Ultra Trail Coll de Nargó



 El dia d’avui, des de un von principi ja es preveia que seria un dia passat per aigua. Arribo pels vols de les 7h30 al Coll de Nargó, plovent!!!. Al cap de poc para de ploure i m’han vaig a recollir el dorsal, m’entres recullo el dorsal amb trobo en Jordi Armengau, company de curses, feia temps que no ens veiem amb en Jordi diria que potser des de el UTMB del 2008, varem estar parlant dels vells temps i de l’actualitat i del que ens esperava avui. Tots dos amb una incertesa i respecta per el recorregut, ja que en un principi eren 4500 m+ acumulats i en qüestió de pocs dies de la prova van passar a ser de 5800 m+ acumulats, nomes tenim clar una cossa, que ens mullem segur avui.
 Sortim tranquils, sense pluja i ha un bon ritme, de seguida es formen dos grups al davant. Sobre les 12h00 comença a ploure intermitentment, cosa que dificulta encara mes el pas en les zones on el terrenys es mes tècnic no ens ajuda gens i si a mes li sumen el fang que i havia en trams de pujada i baixada!!! Imagineu-vos quin panorama. Al poble de Boixols, i falten marques i durant uns instants amb perdo, fins que no utilitzo el track del GPS, no trobo el sender correcta, en qüestió de pocs instants retrobo el camí i segueixo cap avall.
Fins aquí, molt bé, he sortit conservador i de moment amb trobo bé, l’únic que tinc es la sensació de gana i no la puc fer passar amb barretes. Comença l’ultima pujada LA PARET!!!! Ostía, ho deixat tot aquí, ni de von tros em pensava trobar això, pujo sense parar, però arribo a dalt tocat, segueixo corrent les baixades i trams planers però les pujades que es poden correr ja les faig caminat, mala senyal. Arribo al control 8 i amb prenc 2 gots de caldo i un gel, trec el frontal i el mel poso, no tarda gaire en fer-se de nit, Km 87, encenc el frontal.
 Els últims Km sen fan molt pesats, els faig acompanyat de dos corredors mes i que junts arribem de nit al Coll de Nargó.
 Temps 14h56’, el primer en Manel Amor 12h29’.
 Amb quedo amb l’infinitat d’imatges precioses que veus durant el recorregut, amb un recorregut dur i una pujada de les que ten recordes, amb un marcatge correcta de dia, però que cal millorar en els trams nit i pel que fa a l’organització, nomes amb queda felicitar-los per la gran feina que han fet, tot i les dificultats que els han sortit durant la cursa, les ha sabut gestionar.

Salut i molts Km,



1 comentari:

  1. Allò de fer els 9m/qm va resultar bastant impossible!!La teva crònica de l'ultra podria ser la meva,faltaria l'ocellot final per descuidar-me de menjar, je,je...!! Que vagi bé a Niça i no us "piqueu" gaire!!

    ResponElimina