diumenge, 4 de març del 2012

Mitja Marató de Banyoles 2012


Web de la cursa: http://www.cnbanyoles.cat/skin/mitjas%20marato.aspx

Per fi!!!!

Avui doble satisfacció, primer, per que finalment he pogut córrer i la veritat es que no ho tenia gens clar. Desprès d’una setmana sense poder entrenar i córrer, per una lesió a la cuixa de la cama dreta, avui si, finalment he vist la llum, he corregut, quin patir i no per la cursa d’avui, si nos per l’ansietat o patiment que tens quan no pots fer una cosa que desitges i veus que no pots fer.

Segon, he rebaixat la meva marca personal de la mitja marató, 1h20’23’’ i 27ª posició de la classificació general, estic molt content per com a anat tot.

Amb un magnífic dia per córrer, temperatura molt agradable i molt d’ambient, record d’inscripcions. El marc es incomparable, ja no me’n recordava de l’o bonic que es l’estany de Banyoles. A les 9h30’ s’ha donat el tret de sortida, per mi el recorregut ha set bastant trencacames, els primers 9Km son molt ràpids ara a partir d’aquí la cosa canvia, es un continuo pujar i baixar, un canvi constant de ritme, fins el Km 18 no es torna a estabilitzar i a partir d’aquí ja torna a ser molt ràpid ( si et queden forces per córrer ) fins el fina. Final amb entrapar de botifarra!!!

Ara, ja nomes em queda pensar amb la Marató de Barcelona.

Salut i cames,

Pep

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada