dissabte, 5 de juny del 2010

MARATOIA ZEGAMA - AIZKORRI 2010




Fang, neu, pluja, gel, fred i moltissimes caigudes, podria dir que en contes de corre una prova de Sky Runner World Series varem corre una Ethernal Running de 42 Km, però tot i això, el primer que vaig pensar a l’arribada, va ser, quina sort seria la meva, si pogués tornar a esta aquí corrent l’any que be.




Estic, molt content d’haver pogut participar en aquesta fantàstica cursa, desprès de 4 anys d’anar-ho intentant finalment he pogut. També ara entenc el per que cada any i ha aquesta llarga llista d’inscrits, esperant tenir sort en el sorteig per poder participar en aquesta cursa única.



Fins avui, sempre havia escoltat a la gent que avia participat o seguit la Zegama-Aizkorri, parlar del fantàstic ambient que hi havia, de la duresa del recorregut i del gran nivell dels corredors, dons be, ara puc afirma que si, realment es així, es impressionat la de gent animant, que hi en tot el recorregut, ja pot ploure, neva... ells son a lla, i sempre animant, el recorregut es bestial, pujades i baixes tècniques que a mes si afegeixen les condicions climatològiques, de tot això i mes la fan una carrera molt i molt especial i possiblement única.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada