dimecres, 27 de juliol del 2011

Ultra Trail de l'Emmona 2011



Un canvi radical es el que a sofert aquesta Ultra respecta a la seva primera edició. Amb un nou recorregut de 107Km i 8300m + i on molta part d’aquest transcorre per sobre dels 2000m d’alçada , la fan una cursa molt espectacular i a la vegada dura.




Podríem dir que el recorregut d’aquesta segona edició es pot dividir en dues parts. La primera des de Sant Joan de les Abadesses fins a Planoles, amb un recorregut d’alta Muntanya lent i dur, per l’alçada en que corres, pel terreny variant i tècnic que et trobes( senders, pistes, prats... ) i sobre tot per el desnivell acumulat de mes de 5000m amb 64Km.



El segon tram de Planoles a Sant Joan de les Abadesses, es de mes bon fer, diguem que pots corre mes ( si les forces i l’estat físic i mental to permeten ) tot i que s’han de tenir molt en conte dues pujades, la primera la de la Coma Ermada 900m+ amb uns 4Km i el tram de Campdevànol fins a Sant Joan de les Abadesses, que fins a Sant Júlia de Saltor també puja i molt!!!! A partir d’aquí et diuen “ va noi, ànims que ja nomes et queden 12 km “, amb una petita pujada d’uns 400 metres recordo, dons la veritat es que per mi es el tram que mes pesat sem va fer de tot recorregut. Un tram que per començar ja el fas de nit, petat, cansat... i et comencen a fer baixar per senders drets i mal parits!!! ( tècnics ), on contínuament tens que esta pendent don poses els peus i mans per frenar-te si nos segur que t’empasses algun rostoll... uff!!! Nomes tens ganes d’arribar i quan veus aquest panorama et cagues amb tot, però tinc clar que he participat en aquesta cursa per que he volgut, per tant es el que i ha.



Pel que fa al marcatge molt correcta i millorat respecta a l’any passat, si han posat cintes amb bandes refractàries per poder-les visualitza a la nit. Pel que fa a els avituallaments els he trobat molt complerts ara, crec que alguns d’ells tenien massa distancia entre ells.



Felicitacions per l’organització, no nomes per l’organització si nos que també per el recorregut d’aquesta espectacular Trail i felicitar i donar les gracies també a tots els voluntaris i en especials als animadors del Puigmal.





Salut i molts Km,

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada